Cursus Wet- en regelgeving - Arbo/RVB BOEI

Vastgoedeigenaren hebben meer verantwoordelijkheden dan je in eerste instantie zou verwachten. Voor allerlei zaken die kunnen voortvloeien uit of verband houden met hun objecten kunnen zij aansprakelijk gesteld worden.

Denk bijvoorbeeld aan nare gebeurtenissen zoals de vuurwerkramp in Enschede, de cafébrand in Volendam, de cellenbrand op Schiphol, of recenter de ingestorte parkeergarage in Eindhoven. Bij al deze zaken zijn de vastgoedeigenaren in meer of mindere mate betrokken als verantwoordelijken.

Het is daarom belangrijk om risico’s goed te kunnen analyseren, en een duidelijk beeld te hebben van de implicaties van vastgoed op veiligheid en gezondheid binnen, maar ook in de omgeving van het object.

Leerdoel cursus Wet- en regelgeving – Arbo – Toegankelijkheid / RVB BOEI

Je leert om een goede risicoanalyse te maken, waarin je kijkt naar arbeidsomstandigheden en toepasselijke wet- en regelgeving. Op basis hiervan kan de vastgoedeigenaar duidelijk zien waar zijn verantwoordelijkheden liggen.

De BOEI opleiding Integraal Vastgoedinspecteur wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Integraal Vastgoedinspecteur BOEI, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Onderhoudskundig Inspecteur NEN 2767

+
Niveau Mbo+
Aantal lessen 8 lesdagen
Prijs €3495,- excl. BTW

Integraal Vastgoedadviseur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 17 Lesdagen
Prijs €7250,- excl. BTW

Integraal Vastgoedinspecteur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 17 Lesdagen
Prijs €7250,- excl. BTW

Docenten

Peter Ligthart

Peter Ligthart

Eigenaar - Ligthart Advies

Peter heeft een groot analytisch vermogen en resultaatgerichte instelling. Hij wordt enthousiast van succesvol samenwerken in projecten en krijgt energie van het overdragen van kennis aan gemotiveerde cursisten. Peter heeft veel kennis van en ervaring met opzet, implementatie en auditing van kwaliteitssystemen, zoals ISO9001, VCA, STEHA, CE-markering, ERB, BRL5019 (Bouwplantoetsing) en procescertificatie. Zijn specialiteten zijn: kwaliteitszorg met pragmatische aanpak (QMS), kennisoverdracht en Bouwregelgeving.

Gerard de Nooij

Gerard de Nooij

Directeur, Ongehinderd

Gerard had nog nooit stilgestaan bij toegankelijkheid, totdat hij in 2005 door een verkeersongeval zelf in een rolstoel belandde. Pas daarna realiseerde hij zich waar rolstoelgebruikers, maar ook mensen met andere beperkingen in het alledaagse leven tegenaan rollen en lopen. Hij besloot om in actie te komen en richtte Ongehinderd op. De sociaal gedreven onderneming is nu al uitgegroeid tot een team van 35 medewerkers en freelancers. Ze adviseren ondernemingen, provincies en gemeenten door het hele land over de toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte.