Examentraining EP-W Basis - Woningen

Deze examentraining is alleen toegankelijk voor cursisten die de Cursus EP-W Basis - Woningen bij ons hebben gevolgd.

Sinds 1 januari 2021 is het weer zo ver: de energieprestatie van woningen dient opgenomen te worden volgens het ISSO 82.1 protocol (Methode 2020, volgens de NTA 8800). Hierin wordt een belangrijk onderscheid gemaakt tussen de basisopname en de detailopname.

De Examentraining EP-W Basis - Woningen is een aanvulling op onze 5-daagse Cursus EP-W Basis - Woningen, waarin onze docenten je in 1 dag begeleiden naar het vernieuwde examen EnergiePrestatiecertificaat Woningbouw (EP-W) van Cito.

De focus van deze examentraining ligt op de voorbereiding voor het examen van:

  • Module 2 (open vragen);
  • Module 3 (open vragen) en
  • Module 4 (software examen).

Tijdens deze dagen is uiteraard voldoende ruimte om je vragen te stellen, ook aangaande Module 1 (multiple choice), en om casussen te bespreken.

Modules binnen de opleiding

Examentraining EP-W Basis - Woningen - Module

+

 

NiveauHbo +
VakgebiedVastgoedbeheer & -management
OnderwerpDuurzaamheid
BeleidsniveauOperationeel
Duur2 lesdagen

 


Docenten

Roderik Oddens

Vastgoedadviseur

Roderik is een allround vastgoedadviseur met een specialisatie in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hij is actief in de verschillende fases van de bouw, zoals de ontwerp-, realisatie- en opleverfase. Voor verschillende organisaties stelt hij de beleidsplannen op en ondersteunt hij bij het vormen van de duurzame visies en het formuleren van duurzame ambities. Om de relatie tot de daadwerkelijke bouw niet te verliezen voert hij nog regelmatig inspecties uit en begeleidt hij de nieuwe medewerkers in de duurzame ontwikkeling.

Download Leerplan

Vul hier uw naam, emailadres en telefoonnummer in en u ontvangt direct het leerplan per email. (indien u deze mail niet ontvangt, check dan uw spambox/ongewenste mail).

Toch niks ontvangen? Contacteer ons dan via info@vastgoedbs.nl of 088-0910000.