Examentraining EP-W Basis - Woningen

Deze EP-Examentraining is alleen toegankelijk voor cursisten die een EP-cursus (Cursus EP-W Basis – Woningen, Cursus EP-W Detail Woningen, Cursus EP-U Basis voor EP-W Adviseurs of EP-U Detail Utiliteitsbouw) bij ons volgen of hebben gevolgd.

Deze cursus wordt alleen gegeven met minimaal 6 deelnemers op basis van chartermodel.

Sinds 1 januari 2021 dient de energieprestatie opgenomen te worden volgens het ISSO 82.1 protocol (Methode 2020, volgens de NTA 8800). Hierin wordt een belangrijk onderscheid gemaakt tussen de basisopname en de detailopname.

De EP-Examentraining is een aanvulling op onze EP-cursussen, waarin onze docenten je in 1 dag begeleiden naar het vernieuwde examens EnergiePrestatiecertificaat van Cito of Examenpark.

De focus van deze examentraining ligt op de voorbereiding voor het examen van:

  • Module 2 (open vragen);
  • Module 3 (open vragen) en
  • Module 4 (software examen).

Tijdens deze dagen is uiteraard voldoende ruimte om je vragen te stellen, ook aangaande Module 1 (multiple choice), en om casussen te bespreken.

Meer weten?

Uitgebreide informatie? Download dan vrijblijvend de brochure.

Modules binnen de opleiding

Examentraining EP-W Basis - Woningen - Module

+
Niveau Hbo
Vakgebied Vastgoedbeheer & -management
Onderwerp Duurzaamheid
Beleidsniveau Operationeel
Duur 2 dagdelen

Docenten

Roderik Oddens

Roderik Oddens

Vastgoedadviseur

Roderik is een allround vastgoedadviseur met een specialisatie in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hij is actief in de verschillende fases van de bouw, zoals de ontwerp-, realisatie- en opleverfase. Voor verschillende organisaties stelt hij de beleidsplannen op en ondersteunt hij bij het vormen van de duurzame visies en het formuleren van duurzame ambities. Om de relatie tot de daadwerkelijke bouw niet te verliezen voert hij nog regelmatig inspecties uit en begeleidt hij de nieuwe medewerkers in de duurzame ontwikkeling.

Download brochure

Bedankt voor je interesse in onze opleiding, wij versturen de brochure direct per e-mail aan je.