Cursus Energieprestatie - ISSO/RVB BOEI

De cursus Energieprestatie is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Energieprestatie – ISSO/RVB BOEI is zowel klassikaal als online te volgen. Selecteer bij de inschrijving je voorkeur.

Meer dan 40% van al het energieverbruik in Nederland komt op rekening van de gebouwde omgeving. Dat betekent dat er enorm veel energie te besparen valt met vastgoed.

In de huidige tijd, waarin er steeds hogere druk op het milieu én de exploitatiekosten van een gebouw komt te liggen, wordt de energieprestatie van vastgoed dus steeds belangrijker.

De cursus Energieprestatie neemt de vorm aan van hoorcolleges en een opdracht waarin je ervaring opdoet met de besluitvorming omtrent energieprestatie van gebouwen.

Leerdoelen cursus Energieprestatie

Je krijgt inzicht in de energieprestaties van gebouwen, en de beschikbare maatregelen om besparingen te realiseren.

De BOEI opleiding Integraal Vastgoedinspecteur wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

De cursus Energieprestatie – ISSO/RVB BOEI is onderdeel van de opleiding Integraal Vastgoedinspecteur BOEI, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten over deze Energieprestatie cursus?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Integraal Vastgoedadviseur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 30 lesdagen
Prijs €5995,- excl. BTW

Integraal Vastgoedinspecteur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 15 lesdagen
Prijs €5995,- excl. BTW

Docenten

Roderik Oddens

Roderik Oddens

Vastgoedadviseur

Roderik is een allround vastgoedadviseur met een specialisatie in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Hij is actief in de verschillende fases van de bouw, zoals de ontwerp-, realisatie- en opleverfase. Voor verschillende organisaties stelt hij de beleidsplannen op en ondersteunt hij bij het vormen van de duurzame visies en het formuleren van duurzame ambities. Om de relatie tot de daadwerkelijke bouw niet te verliezen voert hij nog regelmatig inspecties uit en begeleidt hij de nieuwe medewerkers in de duurzame ontwikkeling.