Cursus Communicatie voor de Vastgoedadviseur en -inspecteur

De cursus Communicatie, schriftelijk en mondeling is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Communicatie, schriftelijk en mondeling is zowel klassikaal als online te volgen. Selecteer bij de inschrijving je voorkeur.

In ieder vak is communicatie essentieel. De mogelijkheid – of het gebrek daaraan – om goed te communiceren bepaalt voor een groot deel de uitkomst van een samenwerking.

Dit is niet anders voor de vastgoedinspecteur & -adviseur. Zij werken samen met technici, opdrachtgevers en andere stakeholders die allemaal op een andere wijze benaderd moeten worden en een compleet ander kennisniveau hebben.

Rapportages, correspondentie, presentaties – allemaal zijn ze onderhevig aan je persoonlijke communicatiestijl. In deze module kijken we naar jouw persoonlijke stijl van communiceren, je gedrag en de valkuilen in sociale interactie, met name binnen de kaders van de projectomgeving.

Leerdoel cursus Communicatie, schriftelijk en mondeling

Inzicht krijgen in je persoonlijke communicatiestijl en gedrag en het in kaart brengen van jouw valkuilen.

De BOEI opleiding Integraal Vastgoedinspecteur wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

De cursus Communicatie, schriftelijk en mondeling is onderdeel van de opleiding Integraal Vastgoedinspecteur BOEI, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Integraal Vastgoedadviseur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 30 lesdagen
Prijs €5995,- excl. BTW

Integraal Vastgoedinspecteur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 15 lesdagen
Prijs €5995,- excl. BTW

Docenten

Natascha Badrisingh

Natascha Badrisingh

Project Assistent

Natascha is een van de project assistenten bij PVM, een ingenieurs- en organisatiesadviesbureau dat zich richt op de gebruikers van vastgoed met het oog op hun tevredenheid en wensen. De kwaliteiten van Natascha zijn: ondersteuning bieden binnen verschillende projecten en het succesvol opleveren daarvan, grammatica checker, planner en bovenal een communicatieve verbinder.