Cursus Technisch VvE-beheer

De cursus Technisch VvE-Beheer gaat in op de uitgebreide technische aspecten van VvE-beheer. Hieronder vallen onder andere het klachtenonderhoud, contractonderhoud en planmatig onderhoud.

Dit zijn belangrijke onderhoudsvormen die, wanneer goed geregeld, veel gedoe én kosten kunnen voorkomen. Zo heeft contactonderhoud betrekking op de garanties en (teken)bevoegdheden. Daarnaast kijken we naar de uitvoer en beoordeling van conditiemetingen, het opstellen van meerjaren-onderhoudsbegrotingen, aanbestedingen en werkomschrijvingen.

Technisch VvE-beheer is dus een brede cursus, die een centrale rol binnen de opleiding Professioneel VvE-beheer inneemt.

Doel

Je wordt bewustgemaakt van het belang van technisch beheer binnen de VvE, en krijgt handvatten om dit zo gestructureerd mogelijk aan te pakken.

Inhoud cursus Technisch VvE-beheer

  • Beheren van meldingen en klachten
  • Aangaan van verplichtingen
  • Werken met contracten en garanties
  • Uitvoeren en beoordelen van een conditiemeting
  • Opstellen van meerjaren-onderhoudsplan (MJOP)
  • Werken met aanbestedingen en werkomschrijvingen.

De opleiding Professioneel VvE-beheer wordt beoordeeld met een 8,3Beoordeeld met een 8,3

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Professioneel VvE-beheer, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Professioneel VvE-Beheer

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 8 lesdagen
Prijs €3495,- excl. BTW

Docenten

Robert Sjoers

Robert Sjoers

Manager Savantis

Naast werkzaamheden als o.a. Integraal Inspecteur - Adviseur Vastgoed en examinator haalt Robert energie uit het delen van zijn kennis en ervaring. met het op de voet volgen van de nieuwe innovaties, toepassingen, zienswijzen en ontwikkelingen binnen het Vastgoedmanagement, is Robert in staat om cursisten actuele theorie en praktijk bij te brengen.

Reviews