Cursus Communicatie in de VvE

De cursus Communicatie in de VvE is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Communicatie in de VvE is zowel klassikaal als online te volgen, je kunt bij inschrijving je voorkeur selecteren.

In ieder vak is communicatie essentieel. De mogelijkheid - of het gebrek daaraan - om goed te communiceren bepaalt voor een groot deel de uitkomst van een samenwerking.

Dit is niet anders voor de VvE-beheerder. In de Cursus Communicatie in de VvE bekijken we het belang van communicatie en gaan we in op VvE-specifieke aspecten.

Denk hierbij aan de vergadering van eigenaars (welke de hoogste macht in de VvE vervult). Maar ook kijken we naar de rechten en plichten van alle betrokkenen, de stemverhoudingen en bijbehorende verdeelsleutel, en de verplichte jaarstukken.

De manier waarop besluiten worden genomen in een VvE volgt een specifiek protocol. We behandelen daarom het nemen van geldige besluiten en hoe deze worden vastgelegd, wat ze inhouden, en hoe hiermee moet worden omgegaan.

Ten slotte kijken we in deze cursus naar notulen, presentielijsten en de eigenaarslijst.

Doel van de Cursus Communicatie in de VvE

Je krijgt inzicht in de communicatieve vaardigheden die vereist zijn om een VvE op professionele wijze te kunnen beheren.

Inhoud

  • Bijeenroepen van de vergadering van eigenaars
  • Het nemen van besluiten
  • Stemverhouding
  • Omgaan met geschillen

De opleiding Professioneel VvE-beheer wordt beoordeeld met een 8,3Beoordeeld met een 8,3

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Professioneel VvE-beheer, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Professioneel VvE-Beheer

+
Niveau Mbo+
Aantal lessen 7 lesdagen
Prijs €2995,- excl. BTW

Docenten

Julia van der Velde

Julia van der Velde

Directeur at FiDES vastgoedmanagement

Julia is sinds 2006 de drijvende kracht achter FIDES vastgoedmanagement uit Ede. Julia gelooft in de kracht van communicatie en transparantie. Als eigenaar en (natuurlijke) verbinder is zij zich in de loop der jaren gaan specialiseren in het oprichten en activeren van VvE’s in samenwerking met ontwikkelaars en notarissen. Daarnaast beheert FiDES circa 150 VvE’s, mandeligheden en stichtingen, draagt FIDES zorg voor locatiebeheer in opdracht van gemeenten en scholen en verhuurt FIDES woningen voor beleggers en particuliere eigenaren.

Reviews