Cursus Communicatie in de VvE

De cursus Communicatie in de VvE is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Communicatie in de VvE is zowel klassikaal als online te volgen, je kunt bij inschrijving je voorkeur selecteren.

In ieder vak is communicatie essentieel. De mogelijkheid - of het gebrek daaraan - om goed te communiceren bepaalt voor een groot deel de uitkomst van een samenwerking.

Dit is niet anders voor de VvE-beheerder. In de Cursus Communicatie in de VvE bekijken we het belang van communicatie en gaan we in op VvE-specifieke aspecten.

Denk hierbij aan de vergadering van eigenaars (welke de hoogste macht in de VvE vervult). Maar ook kijken we naar de rechten en plichten van alle betrokkenen, de stemverhoudingen en bijbehorende verdeelsleutel, en de verplichte jaarstukken.

De manier waarop besluiten worden genomen in een VvE volgt een specifiek protocol. We behandelen daarom het nemen van geldige besluiten en hoe deze worden vastgelegd, wat ze inhouden, en hoe hiermee moet worden omgegaan.

Ten slotte kijken we in deze cursus naar notulen, presentielijsten en de eigenaarslijst.

Doel van de Cursus Communicatie in de VvE

Je krijgt inzicht in de communicatieve vaardigheden die vereist zijn om een VvE op professionele wijze te kunnen beheren.

Inhoud

  • Bijeenroepen van de vergadering van eigenaars
  • Het nemen van besluiten
  • Stemverhouding
  • Omgaan met geschillen

De opleiding Professioneel VvE-beheer wordt beoordeeld met een 8,3Beoordeeld met een 8,3

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Professioneel VvE-beheer, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Professioneel VvE-Beheer

+
NiveauMbo+
Aantal lessen7 lesdagen
Prijs€2995,- excl. BTW

Docenten

Piet van Herwijnen

Piet van Herwijnen

Eigenaar, Stichting VVErtimago

Al meer dan 5 jaar is Piet de eigenaar van de Stichting VVErtimago. Piet zet zich in voor alle vraagstukken met betrekking tot Vereniging van Eigenaars als adviseur en/of ondersteuner omtrent het functioneren van de vereniging.

Reviews