Cursus Veiligheid in VvE-Beheer

Als VvE-beheerder is veiligheid een belangrijk aandachtspunt aangezien rekening gehouden dient te worden met de veiligheid van de bewoners. In deze cursus ligt de nadruk op het belang van het ondernemen van actie & controle op het gebied van veiligheid.

Doel

Het doel van deze cursus is om de cursisten handvatten te bieden hoe zij om te dienen te gaan met veiligheid & aansprakelijkheid bij het uitgeven van werkzaamheden binnen een VvE.

Inhoud cursus Veiligheid in VvE-Beheer

De belangrijkste veiligheid aspecten waar een VvE rekening mee dient te houden zijn, risico’s tijdens werkzaamheden uitgeven aan derden en brandveiligheid. De verscheidenheid aan bewoners en het feit dat een gebouw als geheel eigendom is van alle eigenaars tezamen, zorgen ervoor dat een integrale aanpak omtrent veiligheid vereist is. Er wordt dieper ingegaan op de aansprakelijkheid en verplichtingen van de VvE en hoe dit beheerst kan worden.

De opleiding Professioneel VvE-beheer wordt beoordeeld met een 8,3Beoordeeld met een 8,3

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Professioneel VvE-beheer, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Professioneel VvE-Beheer

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 8 lesdagen
Prijs €3495,- excl. BTW

Docenten

Louis Poorters

Louis Poorters

Eigenaar Louis Poorters Advies Arbo & Veiligheid

Sinds 2016 is Louis eigenaar van het adviesbureau waarbij het specialisme is ontstaan op het gebied van projecten in binnen en buitenland tijdens de brede werkzaamheden. Als hoger veiligheidskundige is hij gespecialiseerd in; werken op hoogte, besloten ruimte, BHV, brand, risico-inventarisaties & evaluaties, machineveiligheid, (veiligheids)gedrag, contractor en projectmatig werken.

Reviews