Opleiding Risicomanagement

De cursus Risicomanagement is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Risicomanagement is zowel klassikaal als online te volgen. Selecteer bij de inschrijving je voorkeur. Je kunt na je inschrijving zelfs per les aangeven of je deze thuis wil volgen of op locatie!

Shit happens. Maar het liefst zo min mogelijk. Daarom is risicomanagement, zéker in een branche met grote belangen, enorm belangrijk.

Een goede risico-analyse helpt je om ongewenste gebeurtenissen in kaart te brengen en om deze zo goed mogelijk beïnvloedbaar te houden. Dit maakt projectmanagement eenvoudiger, en door het inzichtelijk hebben van de risico’s wordt het bereiken van gestelde doelen gemakkelijker.

Doel opleiding Risicomanagement

Als deelnemer van deze opleiding krijg je meer inzicht in de aspecten van risicomanagement en leer je risico’s beter te beheersen.

Eindtermen

  • Je leert de methodiek voor risocomanagement;
  • Je bent geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement binnen projectontwikkeling.

Toets

Deze opleiding sluit je af met een toets. Hierin krijg je de opdracht om een risico-analyse samen te stellen waarin je een top tien risico’s maakt voor een specifiek vastgoedproject, en je deze risico’s weet te kwantificeren.

Samenhang met het beroepsveld

Je bent in staat om een (project)organisatie bewust te laten kijken naar risico’s, aan te sturen op maatregelen, en zo de kans op shit happens te minimaliseren.

De opleiding Business Case voor Vastgoedontwikkeling is beoordeeld met een 8,6Beoordeeld met een 8,6

De cursus Risicomanagement is onderdeel van de opleiding Business Case voor Vastgoedontwikkeling & Projectontwikkeling, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,6.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Business Case voor Vastgoed- & Projectontwikkeling

+
Niveau Hbo+
Aantal lessen 29
Prijs €7250,- excl. BTW

Docenten

Ad Dane

Ad Dane

Eigenaar, Omneo Management

Ad is gespecialiseerd in onder meer: projectmanagement, bidmanagement, bedrijfsprocessen, risicomanagement, systeemmanagement en lean management.

Reviews