Masterclass Vastgoedmanagementconcept

De masterclass Vastgoedmanagementconcept is zowel klassikaal als online te volgenDe masterclass Vastgoedmanagementconcept is zowel klassikaal als online te volgen, je kunt bij inschrijving je voorkeur selecteren.

Doelgericht handelen is ook binnen vastgoedmanagement een goed idee. Door altijd een uitgangssituatie voor ogen te hebben, wordt het maken van (goede) beslissingen eenvoudiger.

Hierbij kijk je veel meer naar de vraag naar vastgoed (huisvesten) dan naar het gebouw zelf. We kijken in de masterclass Vastgoedmanagementconcept naar het nut van vastgoed (bruikbaarheid, verhuurbaarheid) en zetten deze af tegen de laagste kosten.

Verandering

Maar een doelstelling is natuurlijk niet in steen gekerfd. Omgevingsfactoren en de markt veranderen, evenals de onderhoudsstaat en functie van een gebouw. Daarom moet er constant worden gemeten en worden bijgestuurd.

Hiervoor gebruiken we allerlei besturingsproducten en pakken we zaken op een systematische wijze aan, wat resulteert in een continue vraag naar actuele informatie, betrokkenheid van stakeholders en duidelijke, gerichte communicatie.

Doelen

  • Jezelf bekend maken met de bedrijfsvoering van je oganisatie
  • Het vastgoedmanagement model leren kennen
  • Besturingsproducten begrijpen
  • Inzicht krijgen in voordelen van goed kennismanagement
  • Leren hoe je vastgoedwaarde creëert door het vergroten van vermogens

Inhoud masterclass Vastgoedmanagementconcept

  • Introductie in de vastgoedmanagementwereld
  • Vastgoedmanagementmodel
  • Rollen van de vastgoedmanager
  • Waardecreatie

De opleiding Vastgoedmanagement wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

De masterclass Vastgoedmanagementconcept is onderdeel van de opleiding Vastgoedmanagement, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Vastgoedmanagement

+
NiveauHbo+
Aantal lessen31
Prijs€7995,- excl. BTW

Docenten

Cees van Beukering

Cees van Beukering

Docent

Cees is raadgevend ingenieur, docent en coach en is gespecialiseerd in het opstellen van toekomstvisies en structuurvisies.

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Reviews