Cursus Lean Management

De cursus Lean Management is alleen klassikaal te volgen.

Deze cursus Lean Management is een introducerende training voor de LEAN-denkwijze. We kijken naar de manieren waarop je LEAN kunt toepassen als projectleider. We beantwoorden onder andere de volgende vragen tijdens deze Lean Management training:

  • Wat is LEAN en waar komt het vandaan?
  • Is LEAN toepasbaar in jouw werk?
  • Wat zijn de (rand)voorwaarden om LEAN te kunnen gebruiken?
  • Praktijkresultaten van LEAN management

Om dit te bereiken, gebruiken we een simulatie van de productieomgeving. Zo wordt het duidelijk welke effecten LEAN kan hebben, met name op doorlooptijd en productie.

Vervolgens kijken we in deze LEAN training naar de LEAN principes die in jouw eigen praktijk toe te passen zijn. Dit doen we op een interactieve manier, waarbij ook duidelijk wordt welke resultaten verwacht mogen worden.

De opleiding Projectleider Vastgoed is beoordeeld met een 8,5Beoordeeld met een 8,5

De training Lean Management is onderdeel van de opleiding Projectleider Vastgoed. Deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,5.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Projectleider Vastgoed

+
Niveau Hbo/wo-niveau
Prijs €3995,- excl. BTW

Docenten

Ad Dane

Ad Dane

Eigenaar Omneo Management & Gastprofessor Universiteit Hasselt

Ad Dane adviseert organisaties in binnen- en buitenland op het gebied van project- en procesoptimalisaties. Hij is gespecialiseerd in onder meer: projectmanagement, bidmanagement, bedrijfsprocessen, risicomanagement, systeemmanagement en lean management. In zijn aanpak combineert hij de theorie met meer dan 30 jaar praktijkervaring, ook als docent. Daarnaast is hij als gastprofessor verbonden aan de Universiteit van Hasselt (Belgie) en auteur van het boek ‘Succesvol projectmanagement in de bouw’, uitgegeven door Pearson.

Reviews