Cursus Lean Management

Deze Lean Management training is zowel klassikaal als online te volgenDe cursus Lean Management is zowel klassikaal als online te volgen. Selecteer bij de inschrijving je voorkeur. Je kunt na je inschrijving zelfs per les aangeven of je deze thuis wil volgen of op locatie!

Een introducerende training voor de LEAN-denkwijze. We kijken naar de manieren waarop je LEAN kunt toepassen als projectleider.

We beantwoorden onder andere de volgende vragen tijdens deze Lean Management training:

  • Wat is LEAN en waar komt het vandaan?
  • Is LEAN toepasbaar in jouw werk?
  • Wat zijn de (rand)voorwaarden om LEAN te kunnen gebruiken?
  • Praktijkresultaten van LEAN management

Om dit te bereiken, gebruiken we een simulatie van de productieomgeving. Zo wordt het duidelijk welke effecten LEAN kan hebben, met name op doorlooptijd en productie.

Vervolgens kijken we in deze LEAN training naar de LEAN principes die in jouw eigen praktijk toe te passen zijn. Dit doen we op een interactieve manier, waarbij ook duidelijk wordt welke resultaten verwacht mogen worden.

De opleiding Projectleider Vastgoed is beoordeeld met een 8,5Beoordeeld met een 8,5

De training Lean Management is onderdeel van de opleiding Projectleider Vastgoed. Deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,5.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Projectleider Vastgoed

+
NiveauHbo+
Aantal lessen11 lesavonden
Prijs€3995,- excl. BTW

Docenten

Ad Dane

Ad Dane

Eigenaar, Omneo Management

Ad is gespecialiseerd in onder meer: projectmanagement, bidmanagement, bedrijfsprocessen, risicomanagement, systeemmanagement en lean management.

Reviews