Besluitvorming verduurzaming vastgoed

De besluitvorming tot verduurzaming van vastgoed staat centraal in deze module. Om tot de benodigde investeringen over te gaan, is overtuigingskracht nodig. Op welke wijze kun je het besluitvormingsproces inrichten en hoe toon je daarin persoonlijk leiderschap?

Door te discussiëren en te reflecteren zal het besef gecreëerd worden dat duurzaamheid een dynamisch begrip is en zich in meerdere vormen manifesteert binnen vastgoed. Ook zullen de actualiteiten en trends rondom dit onderwerp, en hoe daar op in te spelen besproken worden binnen deze module.

Aan bod komen:

  • Communicatie over verduurzaming van vastgoed
  • Persoonlijk leiderschap
  • Actualiteiten en trends rondom duurzaamheid binnen vastgoed
  • Systeemdenken

Deze module is onderdeel van

Verduurzaming Vastgoed en DMJOP

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 7 lesdagen
Prijs €3295.00,- excl. BTW

Docenten

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Joost Schretlen

Joost Schretlen

Partner bij Segon BV

Als partner van Segon BV is Joost betrokken bij adviezen voor overheden, energiebedrijven, VvE's, banken, verzekeringsmaatschappijen en investeerders. Hij weet als geen ander obstakels te overwinnen voor beslissers. Joost is een financieel specialist met een brede ervaring in alle aspecten van bankieren, investeringsdiensten voor (semi)overheid en de financiële sector. Zijn specialiteit is geïntegreerd procesmanagement en product/service ontwikkeling voor de vastgoedsector.

Reviews