Cursus Taxaties en Duurzaamheid

De cursus Taxaties en Duurzaamheid is zowel klassikaal als online te volgen

Doel van de module is om helemaal bij te zijn in de ontwikkelingen voor duurzaam vastgoed.

Er wordt gekeken naar de ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. Gezien de toenemende urgentie van milieuvraagstukken zijn steeds meer wettelijke eisen te verwachten. Hoe kun je daar goed op voorbereiden?

In het beheer van vastgoed moet de informatie op orde zijn om te kunnen sturen op verduurzaming. De hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn komen aan de orde en praktische handreikingen worden in deze module gedeeld en toegelicht. Door grip te krijgen op duurzaamheidsaspecten wordt het mogelijk als goed adviseur op te treden.

Aan bod komen:

  • Relevante wet- en regelgeving
  • Methoden voor meten van duurzaamheid zoals BREEAM en GPR

De cursus Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan DMJOP wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

Deze cursus is onderdeel van de cursus Duurzaam Meerjarenonderhoudsplan DMJOP, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Verduurzaming Vastgoed en DMJOP

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 6 lesdagen
Prijs €2795.00,- excl. BTW

Docenten

Margot de Graaf-Kouijzer

Margot de Graaf-Kouijzer

Senior Valuer - Colliers International

Professional member RICS Nederland - Margot is werkzaam bij Colliers International Valuations als Senior Valuer. Van 1999 tot en 2019 heeft ze gewerkt bij DTZ Zadelhoff, waarvan de laatste 3 jaren, na een fusie, bij Cushman & Wakefield. Haar laatste functie daar was Associate Director / Quality Manager / Senior Valuer. De werkzaamheden hadden onder meer betrekking op Quality en Control binnen de afdeling Valuations, BOG taxaties, Portefeuille waarderingen, Erfpachtvraagstukken en Herontwikkelingstaxaties.

Richard Boersema

Richard Boersema

Valuation Advisor Residential, Colliers International

Als register-taxateur houdt Richard zich hoofdzakelijk bezig met het waarderen van woningportefeuilles van woningcorporaties en beleggers. Dit doet hij voor verschillende doeleinden zoals aan- en verkoop of balansdoeleinden. Daarnaast adviseert hij zijn klanten bij het optimaliseren van hun vastgoedportefeuille. Enkele voorbeelden hiervan zijn het doorrekenen van investeringsvarianten en verduurzamingsopgaven.

Reviews