Verduurzaming vastgoed: innovaties en ontwikkelingen

Doel van de module is om helemaal bij te zijn in de innovaties voor duurzaam vastgoed. In deze module leer je welke duurzame technische producten kansrijk zijn voor je gebouwen. Welk materiaal heeft een hoge isolatiewaarde en is gemaakt van natuurlijke materialen? Wat zijn de innovatieve opties voor de installatietechnische vervangingen die in de planning staan?

In het beheer van vastgoed moet de informatie op orde zijn om te kunnen sturen op verduurzaming. De hulpmiddelen die daarvoor beschikbaar zijn komen aan de orde en praktische handreikingen worden in deze module gedeeld en toegelicht. Door grip te krijgen op duurzaamheidsaspecten wordt het mogelijk als goed adviseur op te treden.

Aan bod komen:

  • Innovatieve duurzame bouwproducten
  • Beoordeling van innovatieve oplossingen

Deze module is onderdeel van

Verduurzaming Vastgoed en DMJOP

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 7 lesdagen
Prijs €3295.00,- excl. BTW

Docenten

Leon Erkelens

Leon Erkelens Cursusleider

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Jasper de Coo

Jasper de Coo

BIM specialist

Als expert in bouw- en vastgoeddigitalisatie weet Jasper als geen ander wat moeilijk is op het gebied van inmeten van vastgoed en installatie objecten. Hij werkt met de laatste technieken op het gebied van digitaliseren ter ondersteuning van 3D uitwerking in software, modelcontrole en BIM coördinatie. De echte meerwaarde ziet hij in het gebruik van het daaruit voortkomende online gebouwdossier voor FM. Gecombineerd met Online viewers, Artist impressions, VR en Animaties wordt de exploitatie van vastgoed echt anders.

Willy Spanjer

Willy Spanjer

Programma manager Circulaire Economie

Als programmamanager circulaire economie bij The Green Village in Delft werkt Willy dagelijks aan de versnelling van innovaties op het gebied van duurzaamheid door innovatieve initiatieven een plek en een podium te geven in The Green Village.

Reviews