De essentie van duurzaam denken bij een MJOP

Deze module is onderdeel van de cursus Duurzaamheid Meerjarenonderhoudsplan. Ga naar de cursus.

De wijze waarop we denken over duurzaamheid is een belangrijke factor wanneer we met vastgoed bezig zijn. In deze module wordt het overkoepelende kader neergezet en de essentie van duurzaamheid in relatie tot het opstellen van een DMJOP. Effectief en tijdig anticiperen op strengere eisen van de overheid op het gebied van duurzaamheid is enorm belangrijk. Hiervoor is de kennis, de inspiratie en het handelingsperspectief essentieel.

Een belangrijk uitgangspunt in deze opleiding is The Natural Step. Deze pragmatische benadering van duurzaamheid helpt enorm om richting te geven aan de verduurzaming van vastgoed.

Aan bod komen:

  • Begrippenkader duurzaam vastgoed
  • 'Duurzaam zijn moet je durven’ (Hilde Feenstra)
  • Werken aan een eigen casus

Deze module is onderdeel van

Duurzaam Vastgoed en DMJOP

+
Niveau Mbo+
Aantal lessen 6 lesdagen
Prijs €2395.00,- excl. BTW

Docenten

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Reviews