De essentie van duurzaam denken bij een MJOP

Deze module is onderdeel van de cursus Duurzaamheid Meerjarenonderhoudsplan. Ga naar de cursus.

Tijdens deze module krijg jet inzicht in bewuste en effectieve keuzes ten behoeve van het DMJOP. Effectief en tijdig anticiperen op strengere eisen van de overheid op het gebied van duurzaamheid is enorm belangrijk. Hiervoor is de kennis, de inspiratie en het handelingsperspectief essentieel.

Ook wordt het FAB-Model ('Features, Advantages en Benefits'-model) geïntroduceerd. Het FAB-model geeft op efficiënte wijze weer wat de voordelen van een product zijn voor een klant en wat voor invulling een product voor een klant kan hebben.

  • Begrippenkader en onderhoudsmodel
  • ‘Duurzaam zijn moet je durven’ (Hilde Feenstra)
  • Duurzaam materiaalgebruik
  • FAB-Model
  • Efficiënt onderhoudsplan
  • Veranderingen tot stand brengen met duurzame producten en innovaties, waarmee je vanuit verschillende posities kan bijdragen aan een duurzaam MJOP.

Deze module is onderdeel van

Duurzaam Vastgoed en DMJOP

+
NiveauMbo+
Aantal lessen6 lesdagen
Prijs€2395.00,- excl. BTW

Docenten

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Reviews