Masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT

De masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT is zowel klassikaal als online te volgenDe masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT is zowel klassikaal als online te volgen, je kunt bij inschrijving je voorkeur selecteren.

Je kunt geen vakblad openslaan zonder geconfronteerd te worden met Big Data. En ook buiten de vastgoedsector is data een hot topic. Maar, wat is data precies, wanneer valt het onder de noemer ‘big’ data, en welke implicaties heeft het voor onze sector? Veel vragen zijn nog onbeantwoord. De toekomst is onzeker, maar één ding weten we: de stroom aan data zal alleen maar blijven groeien.

De masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT richt zich er op om de relevantie van data binnen de vastgoedwereld. We kijken naar de mogelijkheden die data en Internet of Things (IoT) bieden om de bebouwde omgeving slimmer, veiliger en duurzamer te maken. Bovendien biedt data veel mogelijkheden om beheer te vereenvoudigen of efficiënter te maken. Ook deze opties behandelen we.

Doel van de masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT

Je leert hoe je om kunt gaan met de continu veranderende (technische) wereld, met als focuspunt Big Data.

Inhoud

  • Wat zijn Big Data en Internet of Things nou precies?
  • Hoe kunnen we ze inzetten voor Smart vastgoedmanagement?
  • Wat zal de toekomst brengen? En hoe bereid je je organisatie voor?

De masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT wordt beoordeeld met een 8,4Beoordeeld met een 8,4

De masterclass Smart Vastgoedmanagement, Big Data & IoT is onderdeel van de opleiding Vastgoedmanagement, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,4.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.


Docenten

Gerwin Goorhuis

Gerwin Goorhuis

Assetmanager Rabobank

Met een brede kennis van Vastgoedfinanciering, Portfoliomanagement en Marketing weet Gerwin als docent op eigentijdse wijze de vragen van de klant te vertalen naar een goed assetmanagementsyteem. Daarbij is de inzet van datamanagement de ruggengraat van goede analyses.

Reviews