Cursus Projectmanagement PRINCE2™ voor Projectleiders

De cursus Projectmanagement PRINCE2™ voor Projectleiders is alleen klassikaal te volgen.

Deze opleiding projectmanagement voor projectleiders is op basis van de PRINCE2 projectmanagement-methode die zich door de jaren heen heeft bewezen als dé standaard. Zo worden projecten gestructureerd en ontstaat er een helder besluitvormingsproces.

Dit is zéker in de vastgoedsector van onschatbare waarde. Naast de structuur biedt deze methode vele andere handigheden, zoals een gemeenschappelijk begrippenkader, zodat iedereen het over hetzelfde heeft.

Hierdoor kan er meer grip gehouden worden op processen en projecten, en kan er beter gestuurd worden. In deze cursus Projectmanagement gaan we niet alleen in op de methodiek, maar kijken we ook naar het maken van keuzes en afwegingen.

Een goede implementatie in de organisatie zal altijd leiden tot een enorme sprong voorwaarts op het gebied van processen, besluitvorming en algehele werkwijze.

Relevantie cursus Projectmanagement voor Projectleiders

Sterk projectmanagement houdt in dat verantwoordelijkheden daar worden neergelegd waar ze thuishoren. Iedere schakel in het proces wordt positief aangemoedigd om altijd de hoogste kwaliteit te leveren.

De kwaliteit wordt gecontroleerd en gehandhaafd aan de hand van audits tijdens het ontwerp-, bouw- en exploitatieproces.

Kennis & Examen

Je bezit na het afronden van deze module genoeg kennis om het PRINCE2 Foundation examen succesvol af te leggen. Het examen is niet inbegrepen bij deze cursus.

De opleiding Projectleider Vastgoed is beoordeeld met een 8,5Beoordeeld met een 8,5

De cursus Projectmanagement PRINCE2™ voor Projectleiders is onderdeel van de opleiding Projectleider Vastgoed. Deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,5.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Projectleider Vastgoed

+
Niveau Hbo/wo-niveau
Prijs €3995,- excl. BTW

Docenten

Richard Moret

Richard Moret

CEO, Ambition Group

Richard is werkzaam bij Ambition Group en is actief in project-, programma en portfoliomanagement. Daarnaast is hij een consultant van Nationale Politie Regie & Coördinatie en ABN AMRO Bank.

Reviews