Cursus Integrale Inspectie

Volg deze cursus alleen als je reeds de bijbehorende BOEI-cursussen (Brandveiligheid, Onderhoud, Energieprestatie, Inzicht in Wet- en Regelgeving) hebt gevolgd.

Om tot een objectief oordeel te komen over de onderhoudsstaat van een gebouw is het noodzakelijk om een eenduidige inspectiemethodiek te hanteren. In de cursus Integrale Inspectie wordt de conditiemeting conform NEN2767 gehanteerd voor respectievelijk bouwkundige-, werktuigbouwkundige, installatietechnische elementen
en transportmiddelen.

Een degelijke basis aan technische kennis is onontbeerlijk voor het uitvoeren van een inspectie. In deze cursus wordt per vakdiscipline aandacht besteed aan de technische basisprincipes van constructies en het verouderingsgedrag. De noodzakelijke kennis voor het uitvoeren van een conditiemeting wordt jou tijdens deze opleiding aangereikt.

Leerdoel cursus Integrale Inspectie

Je ontwikkelt de vaardigheid om inspecties uit te voeren volgens de NEN2767-norm, en kunt de resultaten rapporteren voor gebruik in een meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

De BOEI opleiding Integraal Vastgoedinspecteur wordt beoordeeld met een 8Beoordeeld met een 8

De cursus Integrale Inspectie is onderdeel van de opleiding Integraal Vastgoedinspecteur BOEI, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Integraal Vastgoedinspecteur (BOEI)

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 17 Lesdagen
Prijs €7250,- excl. BTW

Docenten

Robert Sjoers

Robert Sjoers

Manager Savantis

Naast werkzaamheden als o.a. Integraal Inspecteur - Adviseur Vastgoed en examinator haalt Robert energie uit het delen van zijn kennis en ervaring. met het op de voet volgen van de nieuwe innovaties, toepassingen, zienswijzen en ontwikkelingen binnen het Vastgoedmanagement, is Robert in staat om cursisten actuele theorie en praktijk bij te brengen.