Presentatie eindopdracht

Met deze presentatie toetsen we alle onderwerpen die onderdeel zijn van de cursus Circulair Bouwen. Dit is alleen af te nemen als onderdeel van die cursus bij Vastgoed Business School.

Daarnaast doen we een interactieve praktijkoefening waarbij cursisten deel uitmaken van een rollenspel. Doel hiervan is op een ervaringsgerichte manier te ontdekken waar persoonlijke mogelijkheden liggen voor transitie, respectievelijk hoe je je eigen transitieverhaal kunt schrijven. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van de logische niveaus van Bateson.

 

Deze module is onderdeel van

Circulair Bouwen

+

Circulair bouwen is de toekomst. Letterlijk, want in 2050 wil de Nederlandse overheid dat de bouweconomie volledig circulair is. Dit betekent dat ons enorme veranderingen te wachten staan in de nabije én iets minder nabije toekomst. Die veranderingen moeten gemanaged worden. En de mensen die dat gaan doen, die zijn er nog lang niet genoeg.

Niveau Hbo/wo-niveau
Aantal lessen 10 lesdagen
Prijs €4995,- excl. BTW

Docenten

Ron van Wijk

Ron van Wijk

Directeur - GFSC Consultants and Engineers BV en Instituut voor Circulair Bouwen

Ron is raadgevend ingenieur, docent, spreker en als transitiemanager gespecialiseerd in de energietransitie en de grondstoffentransitie.