Cursus Smart Assetmanagement

Tegenwoordig is bijna alles slim. Er zijn zelfs waterkokers die je met een app kunt bedienen. Natuurlijk roept dit vragen op, over het nut van zulke ‘uitvindingen’. Maar binnen het vastgoed hebben veel van deze ontwikkelingen wel degelijk toegevoegde waarde. Proptech en AI zijn hier voorbeelden van.

Zij kunnen helpen bij het rendabel exploiteren van vastgoed. In deze opleiding kijken we naar verhuurbaarheid, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en onderhoud, en hoe smart technologieën daaraan kunnen bijdragen.

Succes & informatie

Op detailniveau kijken we naar de kritische succesfactoren voor rendement en verantwoord exploitatiemanagement. Hoe kunnen smart technologieën hieraan bijdragen? Om de exploitatie en het beheer goed aan te kunnen is een ‘vastgoedkader’ nodig. Hierin staat de gewenste optimale toestand van het vastgoed omschreven.

Als middel om een kader op te stellen, gebruiken we tools zoals de Conditiemeting NEN 2767, RgdBOEI, GPR, Greencalc en EP-labels. Deze leiden tot de juiste informatie om de plannen op te kunnen stellen.

Doel van de cursus Smart Assetmanagement

Je wordt in deze opleiding Smart Assetmanagement uitgedaagd om doelgericht de vastgoedexploitatie te verbeteren.

Inhoud

  • Smart assetmanagement
  • Denken vanuit de klant
  • Technisch gebouwbeheer
  • Functionele huisvesting
  • Proptech, AI & vastgoedexploitatie

De opleiding Vastgoedmanagement wordt beoordeeld met een 8,4Beoordeeld met een 8,4

De masterclass Smart Assetmanagement is onderdeel van de opleiding Vastgoedmanagement, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,4.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze vastgoedopleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Vastgoedmanagement: Markt, Strategie en Exploitatie

+
Niveau Hbo+
Aantal lessen 7 lesdagen
Prijs €3795,- excl. BTW

Vastgoedmanagement

+
Niveau Hbo/wo-niveau
Aantal lessen 15 Lesdagen
Prijs €8775,- excl. BTW

Docenten

Marc Heijmans

Marc Heijmans

Directeur & Senior Adviseur, PVM

Marc is een van de directieleden bij PVM, een ingenieurs- en organisatiesadviesbureau dat zich richt op de gebruikers van vastgoed met het oog op hun tevredenheid en wensen. De specialiteiten van Marc zijn: strategie & beleid, assetmanagement, risicomanagement, auditing, business cases en het geven van opleidingen. Daarnaast is hij lid van de normcommissie NEN 2767 en voorzitter van de normcommissie NTA.

Rachel Rietdijk

Rachel Rietdijk

Social Service Designer at Muzus

Social Service Designer at Muzus

Arjen Raue

Arjen Raue

Consultant at bba binnenmilieu bv

Arjen is gepassioneerd door het creëren van binnenomgevingen die de gebruikers positief stimuleren. Vroeger vonden we het binnenklimaat een dissatisfier: geluid, licht, lucht en temperatuur mogen mensen niet afleiden van hun werk. Stel je nu een gebouw voor waar klimaatomstandigheden je welzijn daadwerkelijk verbeteren. Een werkomgeving die je zintuigen op een heerlijke manier prikkelt. Een plek waar je echt wilt zijn... Al twintig jaar ben is Arjen gespecialiseerd in binnenmilieukwaliteit voor de commerciële, residentiële, medische, onderwijs/onderzoek en industriële sector, met projecten variërend van hoogbouw en erfgoed tot treincabines en Europa's grootste medische complex.

Gerwin Goorhuis

Gerwin Goorhuis

Assetmanager Rabobank

Met een brede kennis van Vastgoedfinanciering, Portfoliomanagement en Marketing weet Gerwin als docent op eigentijdse wijze de vragen van de klant te vertalen naar een goed assetmanagementsyteem. Daarbij is de inzet van datamanagement de ruggengraat van goede analyses.

Wim Hogenhout

Wim Hogenhout

Sales Manager at Chess Wise BV

Wim is a proven intrapreneur who has been at the forefront of several corporate successes within the technical industry. With a career of 25 years in engineering, sales and management, Wim is known for bridging the gap between the commercial- and engineering world. A leading expert in consultative selling. Met een carrière van 25 jaar in de technische industrie weet Wim de kloof tussen de ingenieurs- en commerciële wereld te overbruggen. Als ondernemer heeft hij bijgedragen aan meerdere zakelijke successen in de technische industrie.

Reviews