Masterclass Juridische & Fiscale Aspecten Vastgoedmanagement

De masterclass Juridische & Fiscale Aspecten Vastgoedmanagement is zowel klassikaal als online te volgenDe masterclass Juridische & Fiscale Aspecten Vastgoedmanagement is zowel klassikaal als online te volgen, je kunt bij inschrijving je voorkeur selecteren.

Gedurende een normale dag word je als individu blootgesteld aan talloze overeenkomsten en wetten. In de meeste gevallen ben je je hier niet van bewust — en dat is maar goed ook.

Maar, tegelijkertijd is het ook van belang om je bewust te zijn van de juridische laag die over onze maatschappij heen ligt. Zeker wanneer het aankomt op vastgoed — een markt die op zichzelf al een enorm web aan regels en wetten kent.

Deze masterclass Juridische Aspecten Vastgoedmanagement helpt je de basis van het burgerlijk recht te leren kennen, en van daaruit te kunnen handelen. Hierdoor kun je belangrijke afwegingen maken, en leer je situaties herkennen waarin je wellicht externe (juridische) hulp kunt gebruiken.

Daarnaast bekijken we de rechten, plichten en bevoegdheden met betrekking tot het aangaan, nakomen en ontbinden van overeenkomsten. Dit is direct van toepassing op het onderhoud, beheer, verhuur en huurrecht van vastgoed, en is daarmee essentieel voor de vastgoedmanager.

Leerdoelen

  • Bekend worden met de juridische basis van het burgerlijk recht, toepasbaar op praktijksituaties
  • Leren hoe je situaties beoordeelt en in kunt schatten wanneer hulp van derden nodig hebt.

De opleiding Vastgoedmanagement wordt beoordeeld met een 8,4Beoordeeld met een 8,4

De masterclass Juridische & Fiscale Aspecten Vastgoedmanagement is onderdeel van de opleiding Vastgoedmanagement, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,4.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze vastgoedcursus? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Vastgoedmanagement

+
Niveau Hbo+
Aantal lessen 15 Lesdagen
Prijs €7995,- excl. BTW

Docenten

Lobke Opsteen

Lobke Opsteen

Advocaat

Lobke is met haar advocatenkantoor gespecialiseerd op het gebied van vastgoed en alles wat daarmee samenhangt. Binnen de rechtsgebieden van civiel vastgoed, bestuurlijk vastgoed en huurrecht werkt ze op een eigen wijze samen met haar klanten. Zonder poespas en gericht op de lange termijn.

Reviews