Design Sprint toekomst Vastgoed Business School

Let op: Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar

De Vastgoed Business School (VBS) nodigt je hierbij van harte uit om mee te denken en vooral mee te doen tijdens een zogenaamde ‘design sprint’ gericht op de toekomst van de VBS.

Wat gaan we doen?

Samen met cursisten, docenten, medewerkers van de VBS en een aantal designers, gaan we actief aan de slag door middel van een goed begeleide ontwerpsessie en workshop. In deze workshop gaan we heel snel en met veel energie van (1) een vraagstuk, naar (2) een idee en (3) een geschetst concept. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te netwerken met andere collega’s uit de vastgoed sector.

We werken gezamenlijk aan één vraagstuk en een aantal deelvragen:

Kunnen we via een digitaal platform de Vastgoed Business School toekomst klaar maken? Hoe moet dit eruit gaan? Welke diensten passen daarbij?

Kan je daarom enkel vragen beantwoorden? Het zal minder dan 10 minuten duren.

Klik hieronder op het voor jou meest relevante onderwerp en ga naar de vragenlijst:

Jouw bijdrage is hiervoor essentieel!

Want, wat zijn jouw ervaringen en ideeën? Hoe kunnen we iedereen op een platform ondersteunen? Wat zijn leuke, mooie en noodzakelijke oplossingsrichtingen?

Faciliteerder:

Guido Jilderda zal de Design Sprint verzorgen. Hij is expert op het gebied van platforms en digitalisering. Is VBS docent sinds 2016, zeer gevraagd spreker, parttime docent aan Nyenrode en gastdocent aan verschillende universiteiten.

Save the Date:

Een definitieve agenda en uitgebreide uitnodiging met voorbereiding volgt.

Wanneer:        01 / 11 / 2023

Workshop:       van 15.00 tot 20.30 inclusief diner

Plaats:             Utrecht


Docenten

Guido Jilderda

Guido Jilderda

Oprichter, innovatieconsultancy VANBLEND

Succesvol in het lanceren van innovaties en innovatiestrategieën die omzetgroei realiseren. Heeft een MBA in Strategy & Innovation en een BA in Marketing.