Vastgoed Business School ontvangt Cedeo accreditatie

11 maart 2021

We zijn trots maar vooral dankbaar. Want zonder de (zeer) positieve feedback van onze cursisten hadden we deze erkenning op het gebied van klanttevredenheid nooit op ons conto kunnen schrijven. Bij Vastgoed Business School staat de cursist voorop en het is fijn om dat bevestigd te zien. Niet alleen in harde percentages maar ook aan de hand van aansprekende quotes. Wie wordt daar nou niet blij van?

Hoe leuk is het om te horen als een cursist beschrijft: “ik moest de docent af en toe wel remmen in zijn enthousiasme”, want ja, zo herkennen wij onze docenten. Het zijn stuk voor stuk vakmensen met een zodanige passie voor hun professie dat ze daarin af en toe eens door kunnen slaan. Maar naar ons idee is er niets aanstekelijker dan het delen van je passie.  

Vastgoed Business School krijgt Cedeo accreditatie

Des te meer zijn we blij met deze erkenning. Cedeo is ontstaan vanuit de behoefte van HR-managers aan een leidraad voor het samenstellen van hun shortlist van aanbieders van bedrijfsopleidingen. Met meer dan 8.500 opleiders kan het voor een HR-manager aanvoelen als een ondoordringbaar woud waarin het lastig keuzes maken is als het gaat om de kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid.

94% van de cursisten is tevreden tot zeer tevreden

Opleidingsinstituten met de Cedeo-erkenning geven de garantie dat minimaal 80% van hun klanten ‘tevreden tot zeer tevreden’ is over de kwaliteit èn de dienstverlening. En als je dan zelfs 94% scoort, dan mag je daar best wel even bij stilstaan en van genieten. Zeker als men vanuit Cedeo aangeeft dat een dergelijke hoge score niet heel vaak voorkomt.

De Cedeo beoordeling is ook altijd actueel. Want om je erkenning te behouden moet je als opleider elke twee jaar een nieuw klanttevredenheidsonderzoek afsluiten met een positief resultaat. Je kunt de Cedeo-erkenning dus zien als een krachtige aanbeveling.

“Lopen we nu naast onze schoenen? Nee hoor”, zegt Freek Prüst, algemeen manager van Vastgoed Business School, “want buiten alle complimenten geeft een dergelijk rapport ook altijd handvatten voor verbetering. Daarnaast zijn wij nuchter genoeg om scherp te blijven en ons te focussen op wat al goed gaat en waar we nog een slag te slaan hebben. Een erkenning als deze geeft ons alleen wel een prettige boost!”