Cursus Persoonlijk Leiderschap Effectief Leidinggeven & Communiceren

De cursus Effectief Leidinggeven & Communiceren is vanwege het interactieve karakter alleen klassikaal te volgen.

Als projectleider wordt je geacht een project of organisatie effectief aan te sturen. Dat alles op papier goed lijkt afgesproken, is geen garantie voor succes, omdat het ook mensenwerk is. Inzicht in gedrag van jezelf en de mensen met wie je samenwerkt is cruciaal om succesvol te zijn als projectleider.

Hoe krijg je een team mee van A naar B?  Hoe kun je weerstand herkennen en ombuigen om je (gezamenlijke) doelen te bereiken? Wat drijft mensen onbewust? Dit vraagt om inzicht in je eigen rol als leider én inzicht in de mensen met wie je samenwerkt.  Gewerkt wordt met de  DISC gedragsmethodiek om gedrag te herkennen en te duiden.

Inhoud cursus Persoonlijk Leiderschap: Effectief Leidinggeven & Communiceren

De module is interactief en persoonlijk . Met je persoonlijke DISC profiel krijg je inzicht in je leiderschapsstijl en kwaliteiten en aandachtspunten. In hoe je communiceert, in wat je gedrag drijft, hoe je omgaat met conflicten en wat wel of niet voor jou werkt in je werkomgeving en in samenwerking.

De praktijk staat centraal, aangevuld met inzichten uit bekende management theorieën.

De opleiding Projectleider Vastgoed is beoordeeld met een 8,5Beoordeeld met een 8,5

De cursus Effectief Leidinggeven & Communiceren is onderdeel van de opleiding Projectleider Vastgoed. Deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,5.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Projectleider Vastgoed

+
Niveau Hbo/wo-niveau
Prijs €3995,- excl. BTW

Na afloop ontvang je een certificaat van deelname


Docenten

Marjolijn Wibbelink

Marjolijn Wibbelink

Partner MCG

Marjolijn is DISC-expert (gedragskundige), adviseur, sparringpartner, executive coach en trainer en gespecialiseerd in begeleiding van maatschappen, directies, db's, mt's, advocatuur, accountancy en zorg.

Reviews