Cursus Duurzaamheid en de VvE

Wanneer we bij deze module aanbelanden, hebben we al enorm veel details van de VvE besproken. Toch zijn er nog wat belangrijke aandachtspunten die aandacht verdienen. Hieronder vallen onder andere energie, duurzaamheid, subsidies en de welstandscommissie.

We gaan in op zaken zoals het energieprestatieadvies, duurzaam onderhoud van gebouwen, en verantwoorde manieren voor de VvE om te investeren. Hierbij houden we de financiële capaciteit van de VvE en de wensen van de eigenaren altijd in het vizier. Afsluitend behandelen we de welstandscommissie binnen de VvE.

Doel van deze cursus

Een afsluitende module waarin we alle nog niet behandelde zaken aandacht geven, waarmee we het totaalplaatje benodigd voor het professioneel beheren van een VvE compleet maken.

Inhoud cursus Duurzaamheid & Subsidies voor de VvE

  • Energie (EPA)
  • Duurzaam onderhouden
  • Subsidies
  • De Welstandscommissie

De opleiding Professioneel VvE-beheer wordt beoordeeld met een 8,3Beoordeeld met een 8,3

Deze cursus is onderdeel van de opleiding Professioneel VvE-beheer, deze opleiding wordt door onze deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over deze opleiding? Download dan vrijblijvend de brochure.

Deze module is onderdeel van

Professioneel VvE-Beheer

+
Niveau Hbo-niveau
Aantal lessen 8 lesdagen
Prijs €3495,- excl. BTW

Docenten

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.

Marc Zagwijn

Marc Zagwijn

Directeur Appartement & Eigenaar

Marc is sinds 1990 uitgever van het vakblad Appartement & Eigenaar en de bijhorende website appartementeneigenaar.nl, een medium speciaal gericht op bestuurders en beheerders van VvE's. Dagelijks krijgt hij hierop uiteenlopende vragen binnen die hij met zijn team van adviseurs beantwoordt, altijd met als doel een bestuur, bestuurder en/of beheerder beter te laten functioneren. Al deze opgebouwde kennis neemt hij mee tijdens de theoretische vraagstukken.

Reviews