Fysieke Bijeenkomst: De Veranderende Rol van de Vastgoedprofessional

  • Diepgaande discussie over de toekomst van de vastgoedsector.
  • Impact van duurzaamheid en technologie op de rol van vastgoedprofessionals.
  • Workshops en interactieve sessies om vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Netwerkmogelijkheden met mede-deelnemers en experts in het veld.
  • Uitreiking van certificaten en afsluitende borrel.

Neem deel aan deze inspirerende bijeenkomst op locatie, waar we reflecteren op de toekomstige rol van jou als vastgoedprofessional. Dit evenement biedt een unieke kans om gelijkgestemden te ontmoeten, deel te nemen aan interactieve discussies en van elkaar te leren.

Wat je kunt verwachten:

  • Toekomstige rol: Reflecteer op hoe jouw rol als vastgoedprofessional zal veranderen in de toekomst en welke nieuwe vaardigheden en kennis belangrijk worden.
  • Netwerken: Ontmoet en interacteer met gelijkgestemde professionals, deel ervaringen en leer van elkaar.
  • Persoonlijke reflectie: Krijg de kans om stil te staan bij ontwikkelingen en trends in de sector en hoe deze jouw werk beïnvloeden.
  • Presentatie winnende business case: Bekijk de presentatie van de winnende business case-oplossing en ontdek best practices en innovatieve ideeën.

Deze module is onderdeel van

Zomer School Circulariteit & Smart Vastgoedmanagement – Totaal

+
Niveau Hbo-niveau
Prijs €195,- excl. BTW

Docenten

Guido Jilderda

Guido Jilderda

Oprichter, innovatieconsultancy VANBLEND

Succesvol in het lanceren van innovaties en innovatiestrategieën die omzetgroei realiseren. Heeft een MBA in Strategy & Innovation en een BA in Marketing.

Marc Heijmans

Marc Heijmans

Directeur & Senior Adviseur, PVM

Marc is een van de directieleden bij PVM, een ingenieurs- en organisatiesadviesbureau dat zich richt op de gebruikers van vastgoed met het oog op hun tevredenheid en wensen. De specialiteiten van Marc zijn: strategie & beleid, assetmanagement, risicomanagement, auditing, business cases en het geven van opleidingen. Daarnaast is hij lid van de normcommissie NEN 2767 en voorzitter van de normcommissie NTA.

Leon Erkelens

Leon Erkelens

Consultant, Synerki Consultancy & Courses

Met een academische houding en een ondernemende mentaliteit wil Leon een waardevolle bijdrage leveren aan het vakgebied van architectuur en vastgoed. Daarbij kunt u denken aan de lange termijn waarde in termen van gezonde financiële waarde, duurzame marktwaarde en maatschappelijke meerwaarde. Werken aan een samenleving waarin gezondheid, leefbaarheid en duurzaamheid richting geven aan innovatiekracht.